Sretan 1. mart Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Poštovani građani, članovi Atletskog kluba “Sloboda – Tehnograd”, cijenjeni sponzori i dragi simpatizeri,
 
Sa velikim zadovoljstvom i ponosom, u ime Atletskog kluba “Sloboda – Tehnograd”, upućujemo iskrene čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
 
Ovaj dan je simbol slobode, otpora i jedinstva našeg naroda u težnji za mirom i boljom budućnošću. Podsjeća nas na važnost očuvanja vrijednosti na kojima je naša nezavisnost zasnovana, te na snagu zajedništva i solidarnosti.
 
Kao članovi sportske zajednice, posebno smo svjesni značaja timskog duha, međusobnog poštovanja i podrške. Neka nam ovaj dan bude podsjetnik na važnost zajedničkih ciljeva, te na snagu koju imamo kada stojimo zajedno u izgradnji i razvoju naše zajednice i države.
 
Zahvaljujemo svima vama na neprestanoj podršci i doprinosu našem klubu, kao i na vašoj ulozi u promovisanju sporta i zdravog načina života među mladima. Vaša podrška je neizmjerno važna za ostvarivanje naših ciljeva i misije.
 
Neka ovaj Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine bude prilika za razmišljanje o našim korijenima, tradiciji, ali i o budućnosti koju zajedno gradimo. S ponosom i nadom gledamo naprijed, težimo ka još većim uspjesima i boljem sutra za sve nas.
 
Sretan Dan nezavisnosti!