Osvojene medalje na Međunarodnom atletskom dvoranskom mitingu

U subotu (08.12. 2018) u Beogradu je održan „III Međunarodni atletski miting – budući šampioni“ na kome su učešće uzeli i članovi AK „Sloboda-Tehnograd“. Takmičenje je održano u atletskoj dvorani AK „Partizan“ na kome je učestvovalo preko 1100 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. AK „Sloboda-Tehnograd“ predstavljali su IMRAN BABAJIĆ kategorija Atletska škola – C cicibani– dvoboj (50m – dalj), EMIR HUSAGIĆ, MATEO ŠIMIĆ, EMA MEŠKOVIĆ i ISMIHAN MURATOVIĆ – kategorija Atletska škola A – dvoboj (50 m, dalj), BAKIR MUSIĆ – kategorija Mlađi pioniri – 60 m dalj, 200 m, HAJRUDIN VEJZOVIĆ i EGON SAVIĆ – kategorija – Juniori – 60 m, 200 m. U konkurenciji mlađih pionira Bakir Musić je osvojio dvije medalje od čega jednu srebrnu u trci na 60 m, te bronzanu u skoku u dalj. Naš najbolji junior Hajrudin Vejzović se takođe, okitio sa dvije medalje i to srebrom u trci na 200 m, te bronzom u trci na 60m.

Već narednog vikenda naše takmičare očekuje nastup na dvoranskom atletskom mitingu u Novom Sadu. Kao jedan od kandidata za nastup na Ljetnim olimpijskim igrama koje će se 2020 godine
održati u Tokiju, naš najbolji senior u disciplini 400 m prepone, Rusmir Malkočević je otputovao na jednomjesečne pripreme u Makarsku, gdje će trenirati sa reprezentavcima Hrvatske.

Leave a Reply